Gerade ist es wieder etwas kühler, sodass wir alle Produkte problemlos versenden können. Aufgrund der Urlaubszeit kann es aber zu ein paar Tagen Verzögerung kommen. Dismiss

Banana bread with cocoa nibs

Today we baked a super delicious banana bread with PERÚ PURO cocoa powder and cocoa nibs. So soft and juicy and deliciously chocolaty.
If you’d like to try this out as well, here’s how:

– 160g spelt flour
– 1 tbsp. Cornstarch
– 50g PERÚ PURO natural cocoa powder
– 50g PERÚ PURO roasted cocoa nibs
– 1Tl. Baking powder
– 1 tsp. Baking soda
– 1/2 tsp. Mix salt
– Mash 2 very ripe bananas and mix with
– 100ml vegetable milk
– 75g vegetable oil
– 115g sugar (as needed)
– Mark of a vanilla pod
-1 tsp. Whisk apple cider vinegar until all ingredients are well combined.

Pour the batter into a greased baking dish and sprinkle with our PeruPuro cocoa nibs.
The cake is baked at 170 degrees for about 30-40 minutes.
If you like it juicier, take the banana bread out a little earlier.
Let it taste good chocolaty!

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SICH UND ANDEREN GUTES TUN

Gerade ist es wieder etwas kühler, sodass wir alle Produkte problemlos versenden können. Aufgrund der Urlaubszeit kann es aber zu ein paar Tagen Verzögerung kommen. Dismiss