Arno ist bis Ende Oktober bei unseren Projekten in Peru! Während dieser Zeit kann es vorkommen, dass Antworten auf Emails und der Paketversand 2-3 Tage länger dauern, als gewohnt. Begleitet Arno auf seiner Reise zu unseren Projekten! Instagram: peru.puro Dismiss

Banana bread with cocoa nibs

Today we baked a super delicious banana bread with PERÚ PURO cocoa powder and cocoa nibs. So soft and juicy and deliciously chocolaty.
If you’d like to try this out as well, here’s how:

– 160g spelt flour
– 1 tbsp. Cornstarch
– 50g PERÚ PURO natural cocoa powder
– 50g PERÚ PURO roasted cocoa nibs
– 1Tl. Baking powder
– 1 tsp. Baking soda
– 1/2 tsp. Mix salt
– Mash 2 very ripe bananas and mix with
– 100ml vegetable milk
– 75g vegetable oil
– 115g sugar (as needed)
– Mark of a vanilla pod
-1 tsp. Whisk apple cider vinegar until all ingredients are well combined.

Pour the batter into a greased baking dish and sprinkle with our PeruPuro cocoa nibs.
The cake is baked at 170 degrees for about 30-40 minutes.
If you like it juicier, take the banana bread out a little earlier.
Let it taste good chocolaty!

INSPIRIERT?

SICH UND ANDEREN GUTES TUN

Arno ist bis Ende Oktober bei unseren Projekten in Peru! Während dieser Zeit kann es vorkommen, dass Antworten auf Emails und der Paketversand 2-3 Tage länger dauern, als gewohnt. Begleitet Arno auf seiner Reise zu unseren Projekten! Instagram: peru.puro Dismiss